Wie ben ik

adhIk ben Angelique den Hartog en vrijgevestigd in deze praktijk. Het is dan ook mogelijk om binnen deze praktijk alleen naar de mondhygiënist te gaan en uw eigen tandarts aan te houden. Een verwijzing is niet nodig. Ik volg vele nascholingscursussen en sta geregistreerd in het KRM (kwaliteitsregister mondhygienisten).

 

U kunt om verschillende redenen naar mij zijn doorverwezen. Meestal zal het zijn voor instructie, tandsteenverwijderen of een parodontitis behandeling.
Bij de eerste behandeling wordt bekeken wat voor behandeling u nodig heeft en indien nodig wordt er een behandelplan en een begroting gemaakt.

Omdat tandplak de hoofdoorzaak is van ontstekingen en gaatjes in uw mond, zal altijd worden begonnen met een uitgebreide instructie hoe u het beste de plak kunt verwijderen. Dit is noodzakelijk om een gezonde mond te krijgen en te behouden. Roken, stress en bepaalde ziektes spelen ook een belangrijke rol bij ontstekingen van uw tandvlees en kaakbot.

De kosten voor een behandeling bij de mondhygiënist worden vergoed vanuit de aanvullende tandartsverzekering. U kunt bij u verzekering navragen wat u hiervan vergoed krijgt.

Hopende op een goede samenwerking, zie ik u graag tegemoet in onze praktijk!